Semestervikarie till vår ekonomiavdelning

Vi söker semestervikarie till vår ekonomiavdelning.

Har du erfarenhet från en utbildning med ekonomisk inriktning och är fyllda 18 år? Är du dessutom noggrann, snabblärd och har ett gott sinne för ordning och reda? Då har vi det rätta uppdraget för dig! Vi söker en semestervikarie till vår ekonomiavdelning med placering i Kosta.

Tjänsten är en administrativ tjänst med flexibla och varierande arbetsuppgifter. Under dina arbetsdagar kommer du bland annat att sköta följande arbetsuppgifter:

  • Inskanning av Leverantörsfakturor till ekonomisystemet
  • Återrapportering och betalningar av Leverantörsfakturor från banken
  • Avstämning och Bokföring utav butikernas kassaförsäljning

 

Tjänsten är på heltid under perioden 10 juni till 15 augusti, eller enligt överenskommelse.

Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss! Är du redo för ett spännande arbete i glasbruksbranschen? Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till emilia.karlsson@orrefors.se, 0481-341 47. Sista ansökningsdatum är den 15/4.

Orrefors Kosta Boda AB. Vi är Nordens största glasbruksgrupp. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk. . Vi står för svenskt hantverk och innovativ design. Vårt väl bevarade kulturarv som sträcker sig tillbaka till 1742 hindrar oss inte frå