Kundtjänstansvarig

Vi söker kundtjänstansvarig

Har du erfarenhet av att arbeta i kundtjänst eller liknande kundserviceyrke i ledande befattning? Beskriver du dig som serviceinriktad, engagerad och lyhörd? Då har vi det rätta uppdraget för dig! Vi söker med omgående tillträde en ansvarig till vår kundtjänst med placering i Kosta. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet i gruppen, att skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb där all trivs i en kultur med högt i tak. Du kommer även att arbeta operativt med den dagliga orderadministrationen. Som person är du lugn, lyhörd och har en god kommunikativ förmåga. Du har hög social kompetens och en öppen och lösningsorienterad attityd.

Tempot kan från tid till annan vara ganska högt beroende på säsong. Det är därför viktigt att du är tydlig och har god struktur och ordning på ditt arbete, god samarbetsförmåga och kan hålla flera bollar i luften för att kunna hålla en hög servicenivå mot våra kunder. Orderadministration sker i vårt affärssystem Enterprice. God datorvana är ett krav.

Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss! Är du redo för ett spännande arbete i glasbruksbranschen? Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till emilia.karlsson@orrefors.se, 0481-341 47. Sista ansökningsdatum är den 4/11 2019.

Orrefors Kosta Boda AB. Vi är Nordens största glasbruksgrupp. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk. Vi står för svenskt hantverk och innovativ design. Vårt väl bevarade kulturarv som sträcker sig tillbaka till 1742 hindrar oss inte från att ligga i framkant och fortsätta utvecklas. Vi ingår sedan 2005 i New Wave Group.