Affärsområdeschef B2B

Affärsområdeschef B2B till Orrefors Kosta Boda

Orrefors och Kosta Boda är våra starka och internationellt kända varumärken som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group.
I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta, Göteborg och Stockholm.

Vår Affärsområdeschef B2B går vidare till nya utmaningar inom koncernen och vi söker därför hans efterträdare. Vi söker en energisk och resultatinriktad affärsområdeschef om vill vara med att utveckla Orrefors & Kosta Boda på den svenska profilmarknaden. Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser. Med hög tillväxtambition och tempo är det viktigt att ha rätt fingertoppskänsla. Affärsområdet har de senaste 4 åren fördubblat sin omsättning och ligger nu på ca 60 mkr.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Utveckla affärsområdet
  • Försäljning-, lönsamhet-, budget- och prognosansvar
  • Stötta säljkåren
  • Ansvara för våra nyckelkunder
  • Ansvara för marknadsaktiviter

Vi söker dig som har en stark drivkraft och positiv energi. Du triggas av att göra bra och lönsamma affärer. I din säljroll är du bra på att bygga relationer och känner stort engagemang och intresse för både människor och affärer samt är duktig på att utveckla affären med befintliga nyckelkunder. Du ser möjligheter och drivs av att arbeta både självständigt och tillsammans med ditt team för att uppnå uppställda mål. Du är en mycket god förhandlare och affärsman gärna med bakgrund från B2B försäljning. Att du har säljbakgrund på chefsnivå och erfarenhet av personalansvar ser vi som självklart. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är prestigelös och stimuleras av nya utmaningar med ett tydligt kundfokus och förmåga att se verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett sammansvetsat team med starkt målfokus och högt i tak. Tjänsten innebär ca 150 antal resdagar per år och placeringsort är med fördel Stockholmsregionen men kan diskuteras. Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är ett krav.

Fast månadslön. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Tjänsten rapporterar till VD och är en del av ledningsgruppen.
Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss!
Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till lotta.fonsell@orrefors.se 070-2275567. Sista ansökningsdatum är den 15/10.