KARRIÄR PÅ ORREFORS

Kosta Boda är ett globalt varumärke som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group.

I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta och Stockholm. För karriärfrågor, vänligen kontakta:

Personalavdelningen
personal@orrefors.se
0481-341 81

JOBB I VÅRA EGNA BUTIKER

Vi har även ett flertal egna butiker dit vi ofta söker personal och extrapersonal. Särskilt till sommaren. Skicka gärna din spontanansökan till:

Peter Sjöö
+46 (0) 701 610 802
peter.sjoo@orrefors.se

LEDIGA TJÄNSTER

Här annonserar vi de senaste tjänsterna. Följ oss på LinkedIn för automatisk uppdatering i ditt affärsnätverk.

 

 

Redovisningsekonom till Orrefors Kosta Boda sökes

Är du en drivande och noggrann person med god analytisk förmåga. Nu söker vi en redovisningsekonom på heltid till Kosta.

Vi tror att du har någon form av ekonomutbildning och tidigare erfarenhet som redovisningsekonom alternativt förvärvad arbetslivserfarenhet inom relevant område.

I arbetsuppgifterna ingår bl a löpande hantering av leverantörsfakturor och reskontra. Som person är du strukturerad, noggrann och van vid att ta ansvar och jobba självständigt men även att supporta och stötta andra.

Du har goda kunskaper inom Excel och tidigare erfarenhet av affärssystem. Vi arbetar med IBS Enterprise och Medius. God förståelse och kommunikation på så väl svenska som engelska är en förutsättning.

Orrefors Kosta Boda AB är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du väljer att arbeta hos oss! Är du redo för ett spännande arbete i glasbruksbranschen? Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag till lotta.fonsell@orrefors.se 070-2275567. Sista ansökningsdatum är den 10 september.